Santiago(é)tapas (IV)

Un dos primeiros puntos positivos deste local é que che avisan dos prezos antes de servir, boa idea porque custan 3€. Aínda así, hai que dicir que (casi) valen ese precio, porque son pratos contundentes.
-Bacallao en farangullas con pisto e alioli gratinado
Foi unha tapa moi rica, contundente e quentiña, cunhas migas moi saborosas e un pisto moi xeitoso. Pouco máis teño que dicir, só que tardaron un pouquechiño en servirnos pero valeu a pena. Levou un 3.
-Milfollas de cabaciña con crema de cabrales
Tan boa ou incluso mellor que a anterior, e iso que a min non me gusta a cabaciña e cousas similares, pero este queixo encántame! Ademais, tiña unhs cachiños de tomate cunha salsiña que lle daba o toque perfecto. Para min é unha tapiña fría ideal para esta época estival e por iso creo que merece un 4!
0 Comentarios:
Post a Comment
<< Home