05 July 2008

Santiago(é)tapas

Como xa avanzou Fer no seu blog, tamén me vou encargar de amosar aquí as miñas opinións sobre os petiscos que estamos a probar estos días grazas ao concuso Santiago(é)tapas. Se Fer empezou cun local que nos gustou moito, eu empezo por un que nos decepcionou un pouco.

Central Perk (Rúa Nova de Abaixo, 9)

-Esencia de pementos de Padrón

Pareceunos escasa, porque simplemente é un chupito con escuma. Ademais, o sabor do pemento de Padrón non é moi entusiasmante en este formato. Puxémoslle un 2. Igual merecería un 1, pero era o primeiro que puntuamos. Custa 1€.

-2015 Cocido galego

Esta estivo un pouco mellor, polo que lle puxemos un 3. Ten os ingredentes básicos do cocido (orella, pataca, carne...) pero servido un pouco frío, aínda que o compensou por ser unha tapa abundante. Custa 1'5€.

2 Comentarios:

Blogger Fer said...

Conste que o único surpreendente nas duas tapas foi a orelha, que estava mui suave :D

8:56 pm  
Anonymous feiranta said...

este blog precisa un cambio de nomenclatura. Aver, candidatos para o renomeamento:
- xorna (é) fer
- a vantaxe de comelo antes
- (algo sobre frikis en xeral)
- ponme la tapa que yo me la jalo (a de xorna) e ponme a tapa que yo la valoro (o de fer)

vou ver que máis se me ocorre...
;)

12:25 am  

Post a Comment

<< Home